Νέος Ιδιωτικός Χώρος Εκδηλώσεων: Wallstreet Athens Μαρούσι

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νέος Ιδιωτικός Χώρος Εκδηλώσεων: Wallstreet Athens Μαρούσι

Καλωσορίσατε στον κόσμο των εκδηλώσεων στο Wallstreet Athens Μαρούσι! Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε το νέο μας ανοιχτό-αποκλειστικό χώρο, έναν υπέροχο χώρο 80 τετραγωνικών μέτρων που προορίζεται για ιδιωτικές εκδηλώσεις, επαγγελματικά meeting και οικογενειακά ραντεβού.

Ο Χώρος μας:

Ο νέος αυτός χώρος μας στο Μαρούσι αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για εκδηλώσεις που απαιτούν έναν προσεγμένο, προσωπικό χώρο. Με μια χωρητικότητα που κυμαίνεται από 10 έως 40 άτομα, μπορούμε να φιλοξενήσουμε τόσο μικρές ομάδες όσο και μεγαλύτερες παρέες, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία.

Ειδικότητα Σε Εκδηλώσεις:

Στον χώρο μας, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε εξατομικευμένα μενού σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Είτε πρόκειται για επαγγελματικά events είτε για οικογενειακές συγκεντρώσεις, μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικά μενού, εναρμονισμένα με τις ανάγκες σας. Αν προτιμάτε, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από τον κανονικό μας κατάλογο ή ακόμα και από εναλλακτικές μορφές όπως το buffet.

Ιδανικός Για Κάθε Είδους Εκδήλωση:

Είτε πρόκειται για επαγγελματική συνάντηση, οικογενειακή συγκέντρωση ή πάρτι, ο χώρος μας είναι ο ιδανικός προορισμός. Οι επιλογές για προσαρμοσμένες εκδηλώσεις σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα του Wallstreet Athens Μαρούσι, θα καθιστούν την εκδήλωσή σας μοναδική και αξέχαστη.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Εάν ενδιαφέρεστε να κλείσετε τον χώρο μας για μια εκδήλωση, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106146686 ή στο info@wallstreetathens.gr για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις.

Ηλεκτρονική κράτηση —>ΕΔΩ! <—

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και να μοιραστούμε αυτή την εξαιρετική εμπειρία μαζί σας στο Wallstreet Athens Μαρούσι!

close