THE WALLSTREET STORY

Ήταν… καλοκαίρι του 2016 όταν δύο νέοι, ο «Γουόλ» και ο «Στρίτ» με καταγωγή από την Αθήνα, θέλοντας να πειραματιστούν, αποφάσισαν να ξοδέψουν ένα μικρό μέρος των χρημάτων τους στο χρηματιστήριο.

Ανίδεοι όπως ήταν και οι δύο, έψαξαν από εδώ, ρώτησαν από εκεί κι αφού συγκέντρωσαν μερικά στοιχεία, αγόρασαν τις πρώτες τους μετοχές. Μετά από κάποιο διάστημα και χωρίς μελέτη η καθημερινή εμπλοκή, οι μετοχές τους εκτοξεύτηκαν και οι δύο νέοι έκαναν “LIMIT UP” κερδών!

Ενθουσιασμένοι από αυτήν την αναπάντεχη εξέλιξη, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το πρώτο μαγαζί στην Ελλάδα με την ονομασία WALLSTREET, στο κέντρο της Αγ. Παρασκευής.

Χαρούμενοι μέχρι και σήμερα, οι δύο νέοι και αυθεντικοί, WallStreeters, συνεχίζουν ακάθικτοι, εμπλουτίζοντας την λίστα καταστημάτων της WallStreet Athens.

Οι χώροι μας, τόσο στην Αγ. Παρασκευή όσο και στο Μαρούσι, έχουν επιρροές από την περίφημη Wall Street της Νέας Υόρκης και συνδυάζουν αρμονικά το ξύλο και το μέταλλο, εκφράζοντας μια urban αισθητική.

Η διαμόρφωση του καταστήματος στην Αγία Παρασκευή

Εξοπλισμένο με μικρά αλλά και μεγάλα τραπέζια, μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση, μέχρι και 120 άτομα. Το μοναστηριακό τραπέζι απέναντι από το bar, «φέρνει κοντά» όλες τις παρέες που το επιλέγουν. Ο εξωτερικός του χώρος, έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει όσους προτιμούν την αίσθηση της «απόδρασης» μέσα στην πόλη. Με αναπαυτικούς καναπέδες και μεγάλα τραπέζια που προσαρμόζονται ανά εποχή, εξυπηρετεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Σκίαστρα και ανεμιστήρες για το καλοκαίρι, σόμπες και κουβέρτες για τον χειμώνα δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να απολαμβάνετε την έξοδό σας, όλο τον χρόνο.

Κάντε κράτηση στο WallStreet Αγ. Παρασκευή

Η διαμόρφωση του καταστήματος στο Μαρούσι

Το WallStreet Μαρούσι βρίσκεται στην καρδιά του Αμαρουσίου. Πρόκειται για ένα αμιγώς instagrammable μέρος που απέχει 3 λεπτά από τον Ηλεκτρικό σταθμό – στάση «Μαρούσι». Πρόκειται για ένα σύγχρονο και φιλόξενο στέκι, ιδανικό για παρέες που αναζητούν καθημερινά κάτι το διαφορετικό, στην «καρδιά» των Β. προαστίων. Ένα μέρος με Αμερικανικές πινελιές, προσαρμοσμένες στα Ελληνικά πάντα δεδομένα. Καλοκαίρι ή χειμώνα, το WallStreet στο Μαρούσι είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί κατάλληλα, κάθε εποχή! Ο εξωτερικός του χώρος, μπορεί να φιλοξενήσει με ιδιαίτερη άνεση έως και 120 άτομα, ενώ στο εσωτερικό του καταστήματος, απολαμβάνουν φαγητό & ποτό μέχρι και 120 άτομα!

Κάντε κράτηση στο WallStreet Μαρούσι

Είστε έτοιμοι να ζήσετε την WallStreet Athens γευστική εμπειρία; Δείτε το WALLSTREET MENU!

read more +
read less -

FOOD CHEMISTRY

Ένα είναι σίγουρο. Το μενού του WallStreet έχει προκύψει με… μαθηματικές πράξεις! Πώς αλλιώς θα δημιουργούσαμε γευστικές επιλογές ημέρας και νύχτας που να μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε εποχή;

καλές πρώτες ύλες
signature συνταγές
συνεχείς δοκιμές

PEOPLE FRONT & BEHIND THE SCENES

Παναγιώτης Αλεξόπουλος

Founder & CEO

«Η αισιοδοξία έπαιξε κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του WALLSTREET project».

Πριν ξεκινήσουμε το σχεδιασμό του εστιατορίου, συζητήσαμε εκτενώς το ρόλο που θέλαμε να έχει στον κλάδο της εστίασης. Είχαμε αποφασίσει πως το WallStreet δεν θα ήταν απλώς ένα εστιατόριο, αλλά ένα σύγχρονο στέκι με ποιοτικό φαγητό και ποτό.

Με μεγάλη αφοσίωση αλλά και αρκετή αισιοδοξία, αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και συνεχίζουμε δυνατά, με στόχο μας να το μεταφέρουμε σε μεγάλες γειτονιές της Αθήνας, όπως κάναμε πρόσφατα, με το νέο μας κατάστημα στο Μαρούσι.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας; Το καθημερινό σας χαμόγελο.

Ευχαριστούμε.

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Co-Founder

«Πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε ό,τι επιβάλλουν οι συνθήκες της εποχής».

Στο χρηματιστήριο, κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό. Έτσι κι εμείς ως  WallStreeters, δίνουμε βαρύτητα στην κάθε ημέρα και στην κάθε εποχή. Παρακολουθούμε τις τάσεις, διαμορφώνουμε τους καταλόγους και προσαρμόζουμε τους χώρους.

Χάρη στη δική σας επικοινωνία και αγάπη, συνεχίζουμε δυνατά αντιμετωπίζοντας θετικά, κάθε πρόκληση.

Stay Tuned!

ΜΕΕΤ THE WALLSTREET TEAM

“Success seems to be connected with action. Successful people keep moving. They make mistakes, but they don’t quit” – Conrad Hilton. 

Πώς είναι μια ημέρα εργασίας στα καταστήματα WallStreet Athens; Διαβάστε παρακάτω τι αποκαλύπτουν μερικά από τα μέλη της ομάδας…

Δημήτρης τσάγκας
OPERATIONS MANAGER

Κάθε ημέρα είναι διαφορετική. Σίγουρα υπάρχουν και μέρες τρεξίματος, κούρασης και αγωνίας. Τίποτε όμως από αυτά δεν θα ήταν υποφερτό αν δεν υπήρχε καλό και ομαδικό κλίμα. Μα πάνω από όλα, χαμόγελο!

Παναγιώτης Μαυρομάτης
BAR MANAGER

Είναι σημαντικό να ανήκεις πραγματικά σε μια ομάδα. Να μπορείς να συνεργάζεσαι, να θέτεις στόχους και να νιώθεις έτοιμος για την επόμενη ημέρα. Μεταξύ μας, μοιραζόμαστε σκέψεις, λύσεις και προσωπικές εμπειρίες. Είμαστε συνάδελφοι αλλά όμως και φίλοι.

Iωάννης Λημνιός
F&B MANAGER

Στον τομέα της εστίασης τα δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Οι τακτικές συναντήσεις μας, χαρή στον επιμορφωτικό τους χαρακτήρα, καθοδηγούν και βελτιώνουν σημεία που κάνουν την διαφορά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε λειτουργικό.

Δημήτρης Αῒβαλιώτης
EXECUTIVE CHEF

Το φαγητό συνδέεται άρρηκτα με όλα μας τα συναισθήματα. Εμείς, έχουμε καθήκον να δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις. Πίσω από κάθε μας στιγμή, υπάρχει πάντα ένα πιάτο φαγητό. Για αυτό, πρέπει πάντα να μαγειρεύουμε με αγάπη και να δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις

Join the ws team

Γίνε μέρος μιας δυνατής ομάδας στο χώρο της εστίασης. Στείλε μας το βιογραφικό σου στο work@wallstreetathens.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για περισσότερες πληροφορίες.

  Όνομα
  Email
  Μήνυμα
  CV
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  join us

  close