Μια Smoothie Day με την Arkas Hellas

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μια Smoothie Day με την Arkas Hellas

Ευχαριστούμε την Arkas Hellas SA για την εμπιστοσύνη και την επιλογή, στη διοργάνωση ενός Smoothie event, στα γραφεία της εταιρείας της, στον Πειραιά.

Τι πιο υγιεινό, δυναμωτικό και νόστιμο από ένα smoothie, συμφωνείτε; Αυτό σκέφτηκαν και στην Arkas Hellas και μας ζήτησαν να δημιουργήσουμε τρεις WallStreet Athens Smoothie επιλογές και να τις προσφέρουμε επί τόπου, σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Έτσι λοιπόν εμείς, στήσαμε στο χώρο ένα Smoothie Bar με τρεις γευστικές και φρέσκιες για την εποχή, επιλογές.

  1. Game Changer: Whey Protein σοκολάτα, φυστικοβούτυρο, σπόρους Chia, τρίμμα καρύδας, μπανάνα & γάλα 3,5%
  2. Mood Maker: Μύρτιλα, φράουλες, μπανάνα, φυστικοβούτυρο, βιολογικό σιρόπι Αγαύης & γάλα αμυγδάλου
  3. Passion Mango: Μπανάνα, passion fruit, μάνγκο & χυμό cranberry

Η χαρά μας από την ανταπόκριση των παρευρισκόμενων δεν περιγράφεται. Όπως μας δήλωσαν οι ίδιοι, τα smoothies που δημιουργήσαμε για την ημέρα αυτή, ήταν γευστικά, χορταστικά και δυναμωτικά. Οι ίδιοι, σε επόμενο event, θα ήθελαν και πάλι μια τέτοια επιλογή!

H Arkas Hellas SA, μία από της εταιρείες της “Arkas Holding” ιδρύθηκε στον Πειραιά τον Αύγουστο του 1999. Με τα γραφεία της σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη η “Arkas Hellas” έχει καθιερώσει ένα σήμα κατατεθέν ποιότητας στη διεθνή μεταφορά συνδυάζοντας την ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία με τις καλύτερες επιλογές φορτίου και κόστους.

 

Το event αυτό διοργάνωσαν σε συνεργασία με την Arkas Hellas SA, οι Γιάννης Λημνιός (F&B Manager), ο Αλέξανδρος Σιάτρας (Franchisee WallStreet Marousi) και ο Ρουμάνης Αθανάσιος (Barista/ Buffet) ενώ καθοριστικό ρόλο είχε και η WallStreet Athens Team.

WallStreet Athens Team Members

Ελάτε να διοργανώσουμε μαζί ένα WallStreet Athens Smoothie Day Event που θα μείνει αξέχαστο σε όλη την ομάδα! Επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ:

close