Νέες Γεύσεις για τη Σαρακοστή: Ανακαλύψτε τις Νέες Προτάσεις Μας

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νέες Γεύσεις για τη Σαρακοστή: Ανακαλύψτε τις Νέες Προτάσεις Μας

Καθώς η Άγια Σαρακοστή έφτασε, στο Wallstreet Athens ετοιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε μια σειρά από νέες γεύσεις που θα εντυπωσιάσουν τους ουρανίσκους σας και θα αναζωογονήσουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την κουζίνα μας.

Με την υπογραφή του εκτελεστικού μας chef, Δημήτρη Αϊβαλιώτη, έχουμε δημιουργήσει μια ποικιλία από εκλεκτά πιάτα που συνδυάζουν παραδοσιακές γεύσεις με μοντέρνες πινελιές για όλη την διάρκεια της ημέρας!

 

Vegan Wrap με Φαλάφελ

Η συνδυαστική αρμονία του πλούσιου φαλάφελ με τη φρεσκάδα του αγγουριού και της ντομάτας, το κρεμώδες αβοκάντο και η δροσερή iceberg, σε συνδυασμό με το αρωματικό σχοινόπρασο και τη διακριτική νότα του κόλιανδρου, δημιουργούν ένα πρωτότυπο και γευστικό vegan wrap που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Πολύσπορο Ψωμάκι Ολικής Άλεσης

Το πολύσπορο ψωμάκι ολικής άλεσης, εμπλουτισμένο με ταχίνι κακάο, μπανάνα, σπόρους chia και γλυκό μέλι, αποτελεί μια νόστιμη επιλογή για ένα θρεπτικό πρωινό ή ένα ενδιάμεσο σνακ. Η συνδυαστική πλούσια γεύση του, μαζί με τα θρεπτικά του συστατικά, το καθιστούν μια ιδανική επιλογή για μια γευστική και ισορροπημένη διατροφή.

Ποσέ Σπανακόπιτα

Η παραδοσιακή γέμιση της σπανακόπιτας σε ένα χωριάτικο ψωμί, με ποσέ αυγά. Ενα πεντανόστιμο πιάτο που θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της παράδοσης.

Ταλιολίνι από Θυμάρι και Λεμόνι

Ταλιολίνι από θυμάρι και λεμόνι με καλαμπόκι, μανιτάρια, ντοματίνια confit και Asian sauce αναδεικνύουν τον συνδυασμό των ανατολίτικων αρωμάτων με τη φρεσκάδα των συστατικών, δημιουργώντας ένα πιάτο πλούσιο σε γεύση και αρώματα.

Γιουβετσάκι με Σάλτσα Ψητής Ντομάτας & Γαρίδες

Το γιουβετσάκι με την απαλή σάλτσα ψητής ντομάτας και τις φρέσκες γαρίδες αποτελεί μια πλούσια και γευστική επιλογή που θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Μεσογείου.

Vegan Burger με Μπιφτέκι από Φακή και Σόγια

Το vegan burger μας με μπιφτέκι από φακή, σόγια και φρέσκα λαχανικά, vegan μαγιονέζα, μούς αβοκάντο, iceberg και ντομάτα, αποτελεί μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και να σας προσφέρουμε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με τις νέες μας προτάσεις για τη Σαρακοστή.

Σας περιμένουμε!

📍Αγ. Παρασκευή: Ελπίδος 2 & Γούναρη ✆ 2106003841
📍Μαρούσι: Περικλέους 1 ✆ 2106146686

close