Το δεύτερο κατάστημα WALLSTREET είναι πλέον γεγονός!

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ
Το δεύτερο κατάστημα WALLSTREET είναι πλέον γεγονός!

Η χαρά μας δεν περιγράφεται! Το WallStreet Athens στο Μαρούσι άνοιξε τις πόρτες του και είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί όλους τους WallStreeters της γειτονιάς! Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά κατάστημα της αλυσίδας WallStreet Athens και βρίσκεται στην «καρδιά» του Αμαρουσίου, απέχοντας μόλις 3 λεπτά από τον Ηλεκτρικό σταθμό!

Ένα Instagrammable στέκι

Πρόκειται για ένα νέο, σύγχρονο και instagrammable μέρος που δεν περνά απαρατήρητο. Στόχος μας είναι να προσφέρει καθημερινά χαλάρωση από τις καθημερινές απαιτήσεις αλλά και διασκέδαση κατά τις απογευματινές – βραδινές σας εξορμήσεις. Για να το πετύχουμε αυτό, μελετήσαμε βήμα προς βήμα τον σχεδιασμό του επιλέγοντας τους κατάλληλους συνεργάτες. Η επιμέλεια του χώρου έγινε από την γνωστή αρχιτέκτονα Κλαίρη Μπάτσα ενώ η εταιρία ΕΡΓΟΣΥΣΤΗΜΑ ανέλαβε την τεχνική εκτέλεση.

Ο εξωτερικός του χώρος μπορεί να φιλοξενήσει με μεγάλη άνεση 150 άτομα, ενώ στο εσωτερικό του, φιλοξενεί επιπλέον 100 άτομα.

Γεύσεις με χαρακτήρα

Χειροποίητα pancakes, αυγά σε κάθε μορφή, signature πιάτα που δεν θα βρεις αλλού,
περίφημα WallStreet Cocktails και πολλές ακόμη χορταστικές επιλογές, περιμένουν να τις ανακαλύψεις! Στο WallStreet Athens στο Μαρούσι, θα βρίσκεις πάντα γευστικές προτάσεις προσαρμοσμένες σε κάθε εποχή.

Το κατάστημα έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του και εξυπηρετεί όλους τους επισκέπτες ενώ διανέμει καθημερινά παραγγελίες σε Μαρούσι, Λυκόβρυση, Πεύκη και Κηφισιά.

Μάθετε περισσότερα για το WallStreet Μαρούσι εδώ!

close