Το νέο μας μενού από τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ
Το νέο μας μενού από τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη

Το νέο μενού των Food & Bar Restaurants του WallStreet Athens, δημιουργήθηκε από τον Executive Chef, Δημήτρη Αϊβαλιώτη και θα το λατρέψετε!

Όσοι μας γνωρίζετε, ξέρετε πως δεν εφησυχαζόμαστε ποτέ. Κάθε εποχή δημιουργούμε, προσαρμοζόμαστε, δοκιμάζουμε κι αλλάζουμε. Πρόσφατα μάλιστα, εγκαινιάσαμε το δεύτερο κατάστημά μας στο Μαρούσι και τώρα, ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε το νέο μας μενού, το οποίο φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Αϊβαλιώτη.

Ευφάνταστοι συνδυασμοί γεύσεων, δημιουργική διαχείριση ποιοτικών πρώτων υλών και πάντρεμα ελληνικών γεύσεων με επιρροές από τη διεθνή κουζίνα, είναι το αποτύπωμα του Chef στη νέα κάρτα μας.

Όπως ο ίδιος ο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το φαγητό συνδέεται άρρηκτα με όλα μας τα συναισθήματα. Εμείς, έχουμε καθήκον να δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις. Πίσω από κάθε μας στιγμή, υπάρχει πάντα ένα πιάτο φαγητό. Για αυτό, πρέπει πάντα να μαγειρεύουμε με αγάπη και να δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις»

Επιλογές που ξεχωρίζουν

Chicken Wrap, BLT Bagel, Healty Omelet, Lox Scrambled Eggs, WallStreet’s French Croissant, Lobster Roll, Galaktoboureko Pancakes, Bananarama, Pumkin Ravioli, Fajitas Combo και πολλά ακόμη ξεχωριστά και γευστικά πιάτα! Βρείτε τα όλα αναλυτικά, εδώ!

Απολαύστε το μενού κοντά μας, ή όπου κι αν βρίσκεστε:

WallStreet Athens στην Αγ. Παρασκευή

WallStreet Athens στο Μαρούσι

– Delivery by WallStreet Athens

– Delivery by WOLT / EFOOD

Feel free to enjoy and share your thoughts anytime, here.

WallStreet Athens – Real Food, Real Business

close