Monster Pancake Challenge 2023

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ
Monster Pancake Challenge 2023

Το WallStreet Athens Monster Pancake Challenge 2023 ξεκινά. Από τις 20 έως και τις 24 Φεβρουαρίου (08:00 – 20:00) γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Pancake με ένα κεφάτο, γευστικό και πλούσιο σε δώρα challenge!

Διαδικασία συμμετοχής:

Διαλέγεις το Monster Pancake της αρεσκείας σου, είτε αλμυρό, είτε γλυκό και το παραγγέλνεις. Μόλις φτάσει στο τραπέζι σου, αφού το δεις, σκέψου αν είσαι σε θέση να το φας ΟΛΟ μέσα σε 20′! Αν η απάντηση είναι θετική, τότε ενημέρωσέ μας πως θέλεις να συμμετάσχεις στο WallStreet Athens Monster Pancake Challenge 2023! Πάρε θέση, πιάσε το πιρούνι και… ξεκίνα να τρώς. Αν καταφέρεις να φας μέχρι και την τελευταία μπουκιά του Monster Pancake σου μέσα σε 20 λεπτά, τότε θα κερδίσεις τα παρακάτω δώρα.

Τα δώρα του Challenge:

✌ Κέρασμα του Monster Pancake που μόλις έφαγες
✌ Συλλεκτικό WallStreet Athens καπέλο
✌ Κουπόνι κατανάλωσης φαγητού / ποτού αξίας 20€
✌ Μια σόδα για τη χώνεψη

Monster Pancakes:

1) Sweet Monster
6 Pancakes με ανάμεικτες πραλίνες, σοκολάτα, λευκή σοκολάτα, bueno & παγωτό! Τιμή 18€

2) Salty Monster
6 Pancakes, 12 φέτες bacon, 3 αυγά μάτια, βούτυρο & πολύ maple syrup! Τιμή 18€

Monster Pancake challenge is a Fest!

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, θα χαρούμε και πάλι να δούμε πολλά χαρούμενα πρόσωπα να καταφέρνουν να φάνε όλο το Monster Pancake τους. Αυτή η γευστική πρόκληση είναι για εμάς μια γιορτή και όχι μια διαδικασία ανταγωνισμού. Ακόμη κι αν δεν συμμετέχετε στο challenge και απλώς φάτε μόνοι ή μοιραστείτε με κάποιον ένα Monster Pancake, συμμετέχετε σίγουρα στην γιορτή!

Όσοι πάρετε μέρος στο #MonsterPancakeChallenge2023:

⚠️ Τρώμε πάντα με σύνεση, χωρίς πίεση η άγχος. Όταν δεν χωράει άλλο το στομαχάκι μας, σταματάμε. Σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψή μας οποιοδήποτε σημάδι δυσφορίας, έχουμε το δικαίωμα να διακόψουμε τη συμμετοχή σου στο Monster Pancake Challenge. Κάθε συμμετέχοντας, λαμβάνει μέρος στο Challenge με δική του ευθύνη.

Share the moment

😁 Τα κατάφερες; Τότε ανέβασε τη φωτογραφία σου με το #PANCAKEBOSS

🥴 Χμ. Ήσουν πολύ κοντά αλλά δεν το έφαγες όλο; Τότε είσαι ένας #PANCAKEPLAYER

Μην ξεχνάς το #WallStreetAthens

Σας περιμένουμε!

📍Αγ. Παρασκευή: Ελπίδος 2 & Γούναρη ✆ 2106003841
📍Μαρούσι: Περικλέους 1 ✆ 2106146686

close