ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΑΞΙΑΣ 80€ Η 50€

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΑΞΙΑΣ 80€ Η 50€

Νέο κατάστημα, νέο Wallstreetathens.gr και νέο μενού! Είναι να μην το γιορτάζεις;
Κληρώνουμε συνολικά έξι τυχερούς/ες που θα κερδίσουν από ένα γεύμα στο Wallstreet του Αμαρουσίου!
Συγκεκριμένα, οι πρώτοι δύο θα απολαύσουν ένα γεύμα αξίας 80€ και οι υπόλοιποι τέσσερις, από ένα γεύμα αξίας 50€.

Σημ. Οι νικητές μπορούν να καταναλώσουν το δώρο τους μέχρι 18/12. Απο τα γεύματα εξαιρούνται τα ποτά.

Καλή επιτυχία!

UPDATE 09/12: 

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε!
Ένα γεύμα αξίας 80€ κερδίζουν οι:

  • ellen.nik7
  • elisavet_saidi09

και ένα γεύμα αξίας 50€ κερδίζουν οι:

  • dimilele
  • antonis_myris
  • k.rekkas
  • panagiotis_kourkoutis

Σας ευχαριστούμε όλους για τη μεγάλη σας συμμετοχή!

Όροι συμμετοχής:
  1. Το εστιατόριο WallStreet Athens που βρίσκεται στην διεύθυνση Περικλέους 1, στο Μαρούσι 151 22 (εφεξής ο «Διοργανωτής»), προκηρύσσει διαγωνισμό με αφορμή τον εορτασμό της δημιουργίας του καταστήματος WallStreet Μαρούσι, με ονομασία «Απολαύστε ένα γεύμα αξίας 80€ ή 50€», (εφεξής ο «Διαγωνισμός).
  2. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και κατοικούν στην Αττική. Από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της επιχείρησης WallStreet Athens και των συνδεδεμένων με αυτές εταιριών, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους πρώτου και δευτέρου βαθμού.
  1. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην σελίδα του WallStreet Athens στο Instagram και συγκεκριμένα https://www.instagram.com/p/ClohxGgoS0F/  
  2. Οι επισκέπτες της σελίδας, καλούνται να κάνουν Follow στην σελίδα του WallStreet Athens και να κάνουν Tag δύο φίλους τους.
  3. Κάθε συμμετέχων από τη στιγμή που θα ολοκληρώσει την παραπάνω διαδικασία, θα λάβει μέρος στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2022.
  4. Ως διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 έως και την 8η Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 23.59 μ.μ.

Συμμετοχές που θα δηλώνονται μετά την Λήξη του Διαγωνισμού, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία ή και να ανακαλέσει τον Διαγωνισμό υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο μέσο που δημοσιεύονται οι παρόντες Όροι Διαγωνισμού.

  1. Θα αναδειχθούν συνολικά (6) έξι νικητές ή νικήτριες που θα κερδίσουν από ένα γεύμα στο κατάστημα WallStreet Athens στο Μαρούσι. Συγκεκριμένα, οι δύο πρώτοι νικητές, θα απολαύσουν ένα γεύμα αξίας 80€ και οι υπόλοιποι τέσσερις, από ένα γεύμα αξίας 50€. Τα γεύματα αυτά αφορούν ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως και επιδόρπια, ενώ εξαιρούνται τελείως τα ροφήματα / ποτά.
  2. Οι ανωτέρω νικητές θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα διεξαχθεί στις 9 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 το βράδυ, στα γραφεία της εταιρείας του διοργανωτή.

Στην κλήρωση θα λαμβάνουν μέρος οι Συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, και όσοι έχουν υποβάλλει τη συμμετοχή τους κατά έγκυρο τρόπο σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού.

  1. Τα Δώρα είναι επιλογής του Διοργανωτή, είναι προσωπικά και αμεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινά αδύνατη η λήψη και καταχώρηση των στοιχείων των Συμμετεχόντων από το ηλεκτρονικό του σύστημα.
  2. Οι νικητές θα ενημερωθούν από το διοργανωτή με προσωπικό μήνυμα στο Instagram αλλά και ως απάντηση στο σχετικό σχόλιο.  Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής/τρια δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το δώρο, τότε το δώρο μεταβιβάζεται από την διοργανώτρια εταιρία του διαγωνισμού, στον επόμενο επιλαχόντα.
  3. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στο WallStreetathens.gr.
  4. Ο νικητής/τρια μπορεί να αξιοποιήσει το δώρο του μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου 2022.
  5. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

close