BP Team Building Event

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ
BP Team Building Event

Πριν από λίγες ημέρες, είχαμε την χαρά να διοργανώσουμε ένα Corporate Food Experience Event για την BP, στο κατάστημά μας, στο Μαρούσι. Αρχικά, ορίσαμε τους στόχους της εκδήλωσης και στη συνέχεια συζητήσαμε για τη διάρκεια και τα στάδιά της.

Όλοι γνωρίζουμε πως το φαγητό συνδέει τον κόσμο, τον πολιτισμό. Ένα Team Building Event το οποίο βασίζεται στο φαγητό, μπορεί να φέρει τρομερά αποτελέσματα στην ομαδικότητα, τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη των ομάδων.

Έτσι κι έγινε στο Team Building Event της BP. Οι ομάδες συνεργάστηκαν, δημιούργησαν κι έζησαν ευχάριστες στιγμές μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο για το Event χώρο. Η μεγάλων διαστάσεων οθόνη πρόβαλε βίντεο της εταιρείας ενώ το σημείο μπροστά στο bar, είχε μεταμορφωθεί σε χώρο δημιουργίας!

Οι συμμετέχοντες στο Corporate Food Experience Event, μας δήλωσαν πως ήταν μια πρωτότυπη και ξεχωριστή εμπειρία για εκείνους ενώ μας ευχαρίστησαν για τα γευστικά εδέσματα.

Το event αυτό διοργάνωσαν σε συνεργασία με την BP Ελλάς, οι Παναγιώτης Αλεξόπουλος (Founder & CEO), Δημήτρης Αϊβαλιώτης (Executive Chef) και ο Αλέξανδρος Σιάτρας (Franchisee WallStreet Marousi) ενώ καθοριστικό ρόλο είχε και η έμπειρη ομάδα WallStreet Athens.

Ευχαριστούμε την BP γιια την εμπιστοσύνη και ευχόμαστε να επιτύχει όλους τους στόχους της!

Ελάτε να διοργανώσουμε μαζί ένα WallStreet Athens Team Building Event που θα μείνει αξέχαστο σε όλη την ομάδα! Επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε σχετικό φωτογραφικό & βίντεο υλικό:

close